La temperatura més alta de l’any a Terrassa va superar els 40 graus

Durant tot el 2019 la temperatura més alta que es va detectar a Terrassa va ser el 28 de juny, a principis de Festa Major, quan es van superar en sis dècimes els 40 graus de temperatura. La mínima més alta es va enregistrar el mes d’agost amb 18,1 graus. Són només dues dades de Terrassa Meteo, l’estació metereològica de Ca N’Aurell i que acaba de fer públiques a les xarxes socials.

Pel què fa a la temperatura màxima més baixa es va detectar el 25 de gener, gairebé ja fa un any, i va arribar als 19 graus. La mínima més baixa es va enregistrar l’11 de gener i va ser de 0,3 graus, només tres dècimes positives. El mes més fred de l’any ha estat el passat mes de gener amb una mitjana de 16,6 graus mentre que el mes calurós de l’any ha estat el mes de juliol amb una mitjana de 26 graus.

De fet durant el 2019 Terrassa ha estat 62 dies per sobre dels 30 graus. La temperatura mitjana mínima va ser de 12,6 graus i la màxima de 21,6. Pel què fa a la pluja el mes que més va ploure a Terrassa va ser a l’octubre amb una mitjana de 90 litres per metre quadrat amb un total de pluja de 550 litres.

Sortint d’un any plujós com va ser el 2018, aquest any han caigut 141 litres per metre quadrat entre juny i setembre tenint en compte que entre el 21 al 30 de juny no va ploure ni una gota. A l’estació de Ca n’Aurell el cop de vent màxim enregistrat el mes de desembre va ser de 45,1 Kilòmetres per hora, tot i que el més fort a la ciutat va ser de més de 90 kilòmetres per hora.