La temporada de bany comença dijous i les entrades ja es estan a la venda

Últims preparatius abans d’obrir les portes al públic la piscina municipal de Vallparadís. Tasques de neteja, bàsicament.

La temporada de bany comença el 24 de juny, aquest dijous, i acaba el 5 de setembre per a aquest equipament i també per a les piscines municipals de Les Arens, Sant Llorenç i La Maurina.

Per facilitar l’accés, les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web www.terrassa.cat/piscines amb 3 dies d’antelació. L’aplicació ja està disponible. També es poden comprar a les taquilles pagant en efectiu o amb targeta.

Aquest estiu es manté l’entrada gratuïta per a menors de 14 anys, els preus especials de l’any passat (entrada general de 2 euros i 1,5 euros per a esplais i col·lectius) i els torns de bany de matí i tarda (de 10:30 a 14:30 i de 15:30 a 19:30). També hi ha un abonament de 10 entrades per 15 euros.

L’aforament es limita a un terç de la capacitat per assegurar així la distància de seguretat. D’aquesta manera, Vallparadís podrà acollir 500 banyistes en cadascun dels torns de bany. Sant Llorenç i Les Arenes, 100 persones per torn i, finalment, a La Maurina, 90 banyistes per torn.