La temporada de bany a les piscines municipals, del 24 de juny al 5 de setembre, i encara amb limitacions

La temporada de bany a les piscines municipals de Vallparadís, Les Arenes, Sant Llorenç i La Maurina comença el 24 de juny i acaba el 5 de setembre. Les mesures preventives, els preus especials sense abonaments i les franges horàries per al bany de matí i tarda, impulsades l’estiu passat, es mantenen per a aquest.

L’aforament es limita a un terç de la capacitat per assegurar així la distància de seguretat. Els casals d’estiu i els campus esportius, de dilluns a divendres, tindran places reservades. D’aquesta manera, Vallparadís podrà acollir 500 banyistes en cadascun dels torns de bany (150 places per a usuaris i usuàries de casals i campus). Sant Llorenç i Les Arenes, tindran un límit d’aforament de 100 persones per torn (40 places per a casals d’estiu). Finalment, a La Maurina, 90 banyistes per torn (40 reservades per a casals).

Pel que fa a preus, l’entrada continuarà sent gratuïta per a menors de 14 anys; l’entrada general és de 2 euros a partir d’aquesta edat; 1,5 euros per a usuaris d’esplais, campus i altres col·lectius i targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15 euros.

El torn del matí anirà de dos quarts d’onze a dos quarts de 3 i el de la tarda, de dos parts de quatre a dos quarts de 8. Les tasques de neteja i desinfecció es reforçaran i els servies de guarda-roba i vestidors estaran tancats.

La Comissió Informativa de Serveis Generals, celebrada aquest dijous passat, ha acordat elevar al ple d’abril l’aprovació d’aquestes mesures, horaris i tarifes.