Programagener23

La temporada estable de la Nova Jazz Cava comença l’any amb una àmplia programació

Després del Cicle Especial Nadal, la Nova Jazz Cava encara el primer mes de l’any amb una programació musical que farcirà de Jazz tres setmanes de gener.

Els terrassencs Sergi Torrejón, Joan Humet, Txus Costalago i Jofre Alemany obren la primera de les Jam Session dels dijous. La jove formació Anestesia Band i Chimbet representant al Taller de Músics ESEM, son les altres propostes de l’espai terrassenc per a les sessions dels dijous.

 The Walkin’ Dads Sextet proposa una sonoritat de la conjunció del trombó, la trompeta i el saxo alt, amb arranjaments originals de John DuBuclet. Es tracta d’un sextet vallesà-canadenc que traça un gran arc estilístic dins la tradició del jazz modern.

El veterà bateria Enrique Heredia farà la presentació en directe del seu nou treball discogràfic el dissabte, 14 gener. Així l’àlbum presenta estàndards de Jazz amb gran varietat ritmes sense renunciar al Swing. 

Big Mama Montse compleix 35 anys als escenaris, i ho celebra amb diversos concerts commemoratius, un d’ells a Terrassa, el  20 gener. Portarà a l’escenari un repertori basat, doncs, en composicions pròpies, recuperant nous ritmes i sonoritats. Sota el nom de Captain’s Brotherhood està molt ben acompanyada de Lorenzo Spinozzi a la guitarra i Hernán Fridman al baix elèctri.

En un altre registre, la trobada entre Olvido Lanza i Juan Esteban Cuacci conforma la unió entre dos músics exquisits i el músic que va revolucionar les coordenades del tango,  Astor Piazzolla.

 Propostes joves amb sonoritats atrevides

El darrer cap de setmana de gener l’ocupen joves creadors amb audàcia. D’entre els músics més inquiets i sorprenents de la nova saba, el trompetista i compositor Pol Omedes és una de les revelacions més estimulants de l’escena actual. Actualment, està presentant el seu últim treball ¡Pura Vida! 

La cita que clou la programació de gener la formen 3 joves músics d’una banda de Jazz modern de Barcelona. Liderat pel pianista i compositor manresà Jofre Fité, el trio fusiona el jazz amb música electrònica, ritmes tradicionals, elements clàssics i, també, punk-rock.

Programagener23