La temporada familiar del Centre Cultural triplica els espectadors el 2017

La temporada familiar i de circ del Centre Cultural arrencarà el dia 4 de febrer i oferirà vuit espectacles fins al maig. En l’any que acabem de deixar la temporada familiar ha tingut gairebé 17.000 espectadors, el triple que el 2016. L’augment espectacular es deu a l’increment del nombre de funcions que ha passat de 10 a 27, després d’incorporar-se espectacles de màgia i musicals.

El tret de sortida serà amb el mag Dakris, conegut com l’home invisible, que presentarà l’espectacle “Ya no me ves”. Dakris té el Primer Premi Nacional de Màgia.

Dues setmanes després, el 18, el cèlebre Pep Bou crearà les seves populars formes amb bombolles de sabó, aquest cop a Clink!, escollit millor espectable infantil als Premis Max el 2013.

Ja al març, el dia 4, la companyia d’street dance Brodas Bros presenta BR2,un show de robots lluminosos que viatja al segle 223, sense la llum natural per l’efecte del canvi climàtic.

Un clàssic dels clàssics, Pinotxo, serà el Centre Cultural l’11 de març en un musical produït per Tempus Producciones. Pinotxo va rebre al 2011 el Premi Max a millor espectacle infantil.

Lucas Ruiz i Angel de Miguel presenten Àmbar, un espectacle que recorre l’evolució del circ. Serà el 8 d’abril.

La vigília de Sant Jordi arribarà Jurásico, la isla perdida, que recrea dinosaures de mides i especies diferents en una posada en escena exòtica amb molts efectes especials

La cantant i musicoterapeuta Damaris Gelabert serà a Terrassa el 5 de maig per dur el seu darrer espectacle amb les cançons ja ben populars a les cases i escoles catalanes.

La temporada familiar acabarà  el 13 de maig amb dues sessions de La bella i la bestia, un altre dels contes clàssics, popularitzats per la factoria Disney de dibuixos animats.

Les entrades per qualsevol dels espectacles es poden comprar al web del Centre Cultural.