La Gata Que Volia Canviar La Història

La temporada familiar del Terrassa Arts Escèniques presenta ‘La gata que volia canviar la història’

Un conte sobre l’amistat, la confiança i la col·laboració explicat com un espectacle de dansa, titelles i audiovisuals per a tota la família. Així es podria definir la proposta de la companyia Thomas Noone Dance, titulada “La gata que volia canviar la història”, i que es podrà veure diumenge 12 de febrer a les cinc de la tarda al Teatre Alegria.

L’argument està basat en un conte hindú que narra les peripècies d’una comunitat animal: una gata, un mussol, un llangardaix i un ratolí, que conviuen en un arbre banyan. Els quatre animals no són amics sinó preses i depredadors. Cadascú està instal·lat en un punt llunyà dels altres i viuen amb una mica de por però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau al parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai no la matarà.

L’obra compta amb els quatre ballarins que mouen les titelles gegants que impacten visualment amb la seva presència i una escenografia modular que representa l’arbre de banyan.

La música, d’influència hindú, és una font d’inspiració. El pes de l’espectacle deriva de la connexió de la dansa amb les titelles i la màgia que generen.

“La gata que volia canviar la història” és una producció de Thomas Noone Dance en coproducció amb el Grec 2022 Festival de Barcelona i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

L’espectacle està recomanat per a famílies amb infants a partir de 6 anys. El preu de l’entrada és de 9 euros i es poden adquirir online a la web de Terrassa Arts Escèniques, també a la taquilla del teatre abans de l’inici de la funció i a la Casa Soler i Palet en el seu horari d’obertura (de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16:30 a 19h).

La funció té una durada de 50 minuts.