La temporada Terrassa Música Moderna reobre al febrer amb un concert familiar

El 3 de febrer arrenca la segona part de la temporada estable Terrassa Música Moderna, amb l’actuació familiar del grup Xiula. Després de voltar per tot el món els quatre músics decideixen endinsar-se en el cos humà amb melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics.

A més, la programació de la Casa de la Música portarà a Nacho Vegas, Clara Peya o La habitación Roja, entre d’altres, a més dels concerts homenatges per a infants de El última de la fila, Amy Winehouse i Bruno Mars. El 3 de febrer a la Nova Jazz Cava actuaran els terrassencs Allwoods a partir de les 8 del vespre.

A l’escenari 6 músics amb un directe impecable que combinen cançons pròpies amb versions de hit line dance, en l’anomenat New Country inspirat en els grans artistes de la música americana. El 24 de febrer doble concert a la Nova jazz Cava amb els terrassencs Ran Ran Ran i el grup balear Salvatge Cor. El pop dels terrassencs arriba més lluminós que mai amb “Un darrer ball”, un disc proper i acollidor com si es cantés a cau d’orella.

En la programació també hi haurà lloc per la cantaora Rocio Márquez i per les cançons clares, directes i senzilles del cantautor Albert Fibla. No serà fins el 27 d’abril que el grup de culte de l’escena musical catalana, Obeses, actuï a la Sala Faktoria. La diversitat estilística i temàtica continua sent un tret diferencial del quartet que manté la riquesa tímbrica i colorista de la veu del seu cantant, Arnau Tordera.