Dades Covid Punxat Hospitals 180322

La pandèmia trenca la seva tendència a la baixa amb un lleuger repunt del risc de rebrot

La tendència a la baixa de les últimes setmanes s’ha revertit lleugerament i la pandèmia tornar a mostrar petits símptomes de creixement. Ho indica el fet que la Rt, la velocitat de propagació del virus, torna a estar per sobre de 1, cosa que no es produïa des de finals de gener.

Concretament, a Terrassa aquest coeficient és ara d’1,08. Això ha fet que també augmenti el risc de rebrot, situant-se en 558 punts, 46 més que la setmana passada. D’altra banda, des del passat divendres s’han notificat 751 nous casos positius. D’aquesta manera, la xifra de contagis acumulats des del principi de la pandèmia se situa en 73.760. D’entre totes aquestes persones infectades, 667 han acabat perdent la vida.

Dades Covid Punxat Indicadors 180322

Per la seva part, els centres sanitaris terrassencs mantenen una situació molt semblant a la del divendres passat. Malgrat tot, els hospitals també trenquen la tendència a la baixa després de 6 setmanes restant pacients. A dia d’avui són 54 els malalts de coronavirus hospitalitzats a Terrassa, dels quals 4 es troben a la UCI de Mútua o de l’hospital del Consorci. Pel que fa a les vacunes, el 84% de la població ha rebut com a mínim una punxada i més de 90.000 habitants s’han injectat ja la tercera dosi.

Dades Covid Punxat Hospitals 180322