Foto Tropical

La tercera edició del Festival Tropical Riot arriba a Ullastrell aquest dissabte

Una festa de punk-rock i cervesa artesana. Així es podria definir  el Festival Tropicat Riot que aquest dissabte, 3 de setembre arriba a la tercera edició, i se celebra al voltant de la piscina d’Ullastrell. Una jornada completa a l’aire lliure amb diferents activitats que fuig de la idea dels certamens únicament nocturns, massificats i actuacions solapades.

Després de les dues primeres edicions amb un gran èxit de públic i consolidat amb la presència de bandes referència dins de l’escena punk-rock nacional i europea (Crim, Smoking Souls, No fun at all, The Movement, Buster Shuffle, …), el Tropical Riot busca convertir-se en un festival de referència del gènere a Catalunya.

La jornada començarà al migdia a l’escenari Tropical, al costat de la piscina, on els assistents al festival podran passar unes hores refrescant-se i veient els concerts elèctrics
de Les Salvatges (Punk Rock, Barcelona) i Anai (Post Rock, Euskadi), els concerts acústics d’en Síctor Valdaña (The Destroyed Room) i d’en Francesc Garcia (Bonestorm).

A més, aquesta jornada matinal estarà amanitzada pels DJ Rude Lerdo, i Pretender Selector.

Des de primera hora, s’organitzarà una petita fira de cerveses artesanes amb diferents productors del Vallès (The Anti-Patiks, Ullastrell; Aventura, Terrassa), on es podrà tastar la pròpia cervesa del festival, també anomenada Tropical Riot, una APA extraordinària que es vendrà durant tot el festival.

Els assistents també podran dinar al recinte gràcies al menjar ofert pel Cafè Vida, un restaurant vegà referent de Barcelona que oferirà menjar als assistents durant tot el festival.

A partir de les 17h, el festival es traslladarà a l’escenari Riot, l’escenari principal, on comptarem amb Biznaga i els locals The Anti-Patiks com a caps de cartell.

Després de dos anys de pandèmia, per aquesta tercera edició no es tenia previst incloure
cap banda internacional al cartell, però a última hora ha saltat la sorpresa amb Not On Tour, que farà la seva única actuació aquest estiu al Tropical Riot.

Aquesta banda de punk rock melòdic d’Israel amb veu femenina ha participat durant els últims anys a la majoria de festivals de Punk Rock Europeus són molt estimats per l’escena underground europea, amb temes ràpids, melòdics i tornades altament corejables.

La seva cantant, Sima, també s’ha convertit en una referent per potenciar la presència femenina dins de les bandes de punk-rock.

El cartell el completaran bon grapat de bandes destacades d’arreu de Catalunya i de la resta de l’estat que mostraran el bon estat actual de l’escena Punk Rock i hardcore: Anal Hard (Hardcore, Maresme), Adrenalized (Hardcore melòdic, Donosti), Demencials (Punk-Rock, Osona), Malas Cartas (Punk Vallesà), Cabrians (Ska, Maresme) i Anai (Post, Donosti).

El Tropical Riot serà un festival on poder gaudir de tot el dia, començant l’experiència al migdia amb el Vermut de la piscina, fins el PD a última hora.

Tropical

 

Per comprar les entrades feu clic aquí