La terrassenca Alícia Rey dedica a la natura una cançó que destil·la tendresa i sensibilitat

La compositora Alícia Rey segueix avançant amb el seu projecte musical més personal. Després de presentar ara fa un any el seu primer tema en solitari «Tornar», la veu de Sense Sal dedica ara tot un cant a la natura anomenat «Fer camí». La cançó, que va sorgir com un encàrrec publicitari, s’inspira en la necessitat de cuidar el medi ambient i de valorar els aspectes més essencials del nostre entorn.

Alícia Rey ha comptat en aquesta ocasió amb la col·laboració de Paula Giberga, líder de la banda barcelonina «La Folie». Tot i haver gravat la cançó a distància, les dues cantants reconeixen haver sentit una gran sintonia des del primer moment. Una complicitat que també s’expressa a través de cadascuna de les notes d’aquesta composició.

El projecte va començar a caminar el passat novembre i la producció musical ha anat a càrrec dels també terrassencs Jan Buxeda i Manel Bach. D’altra banda, ha estat la mateixa Alícia Rey qui ha realitzat el videoclip amb un muntatge que destil·la grans dosis de tendresa i sensibilitat, a través de les il·lustracions de Sara Caballería. Com a resultat; un treball amb segell propi 100% Alícia Rey que serveix perquè l’artista terrassenca segueixi dibuixant el seu propi camí.