La terrassenca Antònia Carré presenta ‘El llibre d’Elionor’ a La Temerària

El món de la fantasia i la prosa onírica juguen a trobar-se en El llibre d Elionor de la terrassenca Antònia Carré- Pons, sota el segell de l’editorial Labreu. Aquest dilluns, a la Llibreria La Temerària i acompanyada de la periodista Mariona Tomàs i de l’editora Ester Andorrà, l’autora no ha amagat la il·lusió d’aquesta presentació a territori terrassenc.

El Llibre d’Elionor s’estructura en tres seqüències de 13 capítols per explorar el patiment, l’esperança i la saviesa, les tres fases del camí que segueix la protagonista fins a la serenitat. La cita del Llibre de Job acompanya el lector en aquest viatge per l’univers emocional.

En aquestes dues dècades de publicacions, destaquen És l’amor que mou el cel i les estrelles (2015) amb què s’endinsa per primer cop i amb gran acollida en la novel·la històrica, i L’aspiradora de Ramon Llull (2016), el seu particular homenatge novel·lístic al gran escriptor i filòsof medieval. Aquesta tardor, Antònia Carré-Pons ha transformat l’antiga carnisseria dels seus pares en l’editorial artesana Cal Carré, que ha aterrat per descobrir des d’un punt de vista modern les obres dels autors clàssics.

llibre antònia carré elionor 1