La terrassenca Eva Candela ja és diputada al Parlament de Catalunya

La regidora socialista a l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela, ha pres possessió com a diputada després de la constitució del Parlament de Catalunya. Candela, arquitecta tècnica de professió, va resultar escollida els passats comicis del 14 de febrer per la candidatura que el PSC va presentar per la província de Barcelona.

La diputada, que té una dilatada experiència en el sector públic en gestió d’habitatge municipal, ha declarat que “els socialistes volem una legislatura on es pugui avançar en l’agenda social i econòmica que necessita el país”. Per a Candela, un dels aspectes claus és “anar de la mà d’Europa i del govern d’Espanya per rellançar l’economia”.

Eva Candela, que mantindrà l’acta com a regidora a l’Ajuntament de Terrassa, ha afirmat que des del Parlament de Catalunya treballarà per posar solució a alguns dels problemes històrics que pateixen la ciutat i la comarca i ha recalcat que és important que Terrassa estigui present a una de les principals institucions del país on es prenen moltes decisions que afecten la ciutat.