La terrassenca Ivet Vidal estrena “Wasted”, el seu tercer senzill

La cantant terrassenca, Ivet Vidal estrena “Wasted” el tercer senzill de la seva carrera. Aquesta és la primera vegada que la cantant s’enfronta a una balada després d’nterpretar cançons més pop i de versionar temes de soul, rithm and blues i música negra. La cançó surt acompanyada del corresponent videoclip que ha estat editat des del confinament. A “Wasted” hi trobem la desolació que deixa l’esperança posada en una relació sentimental. Una emoció que la intèrpret ha trobat en la pròpia experiencia.

Ivet Vidal signa la cançó junt amb Maximilian Giménez i Raidel González. El senzill ha estat produït per Marcelo Frajmowicz. Cada dimarts a les 7 de la tarda, la cantant terrassenca fa un concert en directe des del seu compte d’Instagram en el qual habitualment inclou el single que ara estrena. Aquest és la tercer disc després de “Do you want me” que va ser proposada per a Eurovisió i “Black like night”.

Vidal que també capitaneja i participa de diverses bandes, va ser seleccionada entre 15.000 aspirants pel programa televisiu “La voz”. Després de pasar a les semifinals del concurs, la terrassenca ha actual al Liceu i ha cantat amb Chenoa entre d’altres actuacions destacades. “Wasted” està disponible a Spotify, YouTube i a la página web de la terrassenca www.ivetvidal.com.