La terrassenca Júlia Strappato és escollida millor jugadora de la Lliga Iberdrola d’hoquei

La davantera egarenca del Júnior FC Júlia Strappato ha estat designada millor jugadora de la Lliga Iberdrola 2020-2021, segons ha fet oficial la Federació Espanyola de Hockey (RFEH). Strappato ha estat la més votada de les quinze millors classificades, un cop recollits els vots emesos pels tècnics dels equips que han jugat aquesta campanya en la Divisió d’Honor Femenina.

L’exjugadora del CD Terrassa, que ha quedat fora de la llista definitiva de la selecció espanyola femenina per al Campionat d’Europa d’Amsterdam, també havia estat escollida millor jugadora jove. Han completat el podi dues jugadores de l’equip campió, el Club de Campo, Alejandra Torres-Quevedo, que ha acabat segona, i Begoña García, tercera.

García, amb 20 dianes, ha estat confirmada com la màxima realitzadora del campionat. La seva companya d’equip, María Ángeles Ruiz, ha estat designada millor portera, per davant de Melani García (RC Polo) i Paula Ruiz (CH Sardinero). Aquesta setmana també es donarà a conèixer, per primer cop, el títol al millor entrenador i l’onze ideal de la lliga.

Júlia Strappato, designada millor jugadora jove i absoluta de la Lliga Iberdrola 2020-21

[Font imatge: RFEH]