La terrassenca LS2 Helmets factura 52 milions d’euros en equipament per al motociclisme

Ja fa quatre mesos que la multinacional d’equipaments per a motociclisme, LS2 Helmets, va estrenar un dels seus magatzems europeus més importants, al carrer Colom. Entre d’altres productes d’aquí surten cada dia 6.000 cascos per a motos que aniran a parar a unes 8.000 botigues de 49 països diferents, principalment europeus. Coincidint amb el 15è aniversari, el nou equipament permet a la marca filial de Tech Design Team, convertir-se en la principal distribuïdora de productes per a motos, tant per a usuaris com a nivell professional.

La seu terrassenca compta amb 3.000 metres quadrats dedicats al disseny, el màrqueting, les finances i la comercialització i amb una exposició de productes que ocupa uns 500 metres quadrats. També hi ha cinc molls de càrrega al llarg dels 10.000 metres quadrats de magatzem. I tot per donar resposta a la millor tradició motera del país, amb una ciutat ben situada que també disposa de personal qualificat. A la seu de Terrassa hi treballen unes 35 persones.

La marca participa aquest cap de setmana en el Saló de la moto de Milà, – La 79ena edició de l’EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo e Motociclo) – on hi presenta les darreres novetats com el casc modular, les jaquetes antihumitat o les ulleres, l’última incorporació a una gamma de productes on prima la seguretat, la qualitat, la tècnica i el disseny.
L’empresa calcula que un de cada quatre motoristes porta un casc de LS2 Helmets.

Ls2 1Ls2 2

Ls2 3Ls2 4