La terrassenca Mariona Pallach interpreta el Magnificat de John Rutter a L’Auditori de Barcelona

Més de 250 veus s’han reunit aquest cap de setmana a L’Auditori de Barcelona per interpretar l’espectacular Magnificat de John Rutter, una obra grandiosa i intensa que va més enllà de la pregària per submergir-se en el color i el ritme de les festes populars.

Salvador Brotons ha dirigit aquest concert que suposa la culminació de la Trobada General de Corals Joves de Catalunya. La cirereta l’ha posat la solista terrassenca, Mariona Pallach, que ha interpretat aquesta obra de ritmes clars i frases melòdiques i senzilles.

Formada als conservatoris de Terrassa i Barcelona, Mariona Pallach té una dilatada carrera musical i ha actuat a auditoris tant importants com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i el Hoosac School Auditorium de Nova York, entre d’altres. Aquest cop torna a Barcelona per estar sota la direcció musical de Brotons, que va quedar molt impressionat per la seva estrena com a solista al Teatre Grec amb “Egmon”, una peça musical de Beethoven i Bert Appermont.

La Banda Municipal de Barcelona i Les Corals Joves de Catalunya han fet aquest dissabte al matí l’assaig general del concert que s’ha celebrat aquest diumenge, i on han participat fins a 400 joves de 17 cors de diferents zones del territori català.