La Toka Merkat torna al Parc Audiovisual per celebrar la seva 5a edició

La Toka Merkat ha celebrat la seva cinquena edició tornant al Parc Audiovisual de Catalunya de Terrassa amb una clara aposta per les marques d’autor recolzant la moda sostenible i el disseny de proximitat. Com a novetat aquesta edició ha comptat amb una doble jornada el divendres de 15h a 20 h i el dissabte d’11 h a 20 h.

La capella del Parc Audiovisual s’ha omplert de teixits, colors i peces de roba de tot tipus en la que ha estat la cinquena edició de la Toka Merkat. Aquesta iniciativa organitza dues jornades per any: la d’estiu i la d’hivern. L’any passat una d’aquestes cites es va fer als voltants de la Masia Freixa.

L’aposta d’aquesta iniciativa és reunir creadors tèxtils que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient, amb un disseny únic i exclusiu. Una filosofia que reivindica el comerç de proximitat i la producció pròpia feta a Terrassa i voltants.

Algunes marques repeteixen però també s’ha comptat amb noves incorporacions com el cas de «Luna Brand» o «Down under» o «Shuia Shuia” que ha guanyat recentment premi a les millors marques emergents de moda del 080 Barcelona Fashion Week.