071121 La Toka Merkat

La Toka Merkat arriba a la cinquena edició amb noves marques emergents

La Toka Merkat celebra la seva cinquena edició i ho fa tornant al Parc Audiovisual de Catalunya de Terrassa, apostant per les marques d’autor, amb moda sostenible i disseny de proximitat. La doble jornada se celebrarà el divendres 18 de novembre (de 15 h a 20 h) i el dissabte 19 de novembre (11 h a 20 h).

Amb aquesta edició d’hivern, el mercat es vol consolidar com una cita de referència per acostar els dissenyadors catalans i emergents a un públic que aposta per reivindicar la producció local i sostenible. La jornada reuneix a dissenyadors i creadors que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient, amb un disseny únic i exclusiu i un tipus de producció més local que defuig les grans produccions massives i seriades. Una filosofia que reivindica el comerç de proximitat i la producció pròpia i feta aquí.

Durant el divendres i el dissabte, també es podrà comptar amb la presència de la foodtruck La Cabreta, per esmorzar, fer el vermut o dinar en els patis del claustre del Parc Audiovisual.