La Toka Merkat s’instal·la al Parc Audiovisual amb el desig de tornar-hi en futures edicions

Aquest divendres a la tarda, La Toka Merkat s’ha estrenat al claustre del Parc Audiovisual de Catalunya. Després que al juliol de l’any passat celebrés la primera edició a la Masia de Can Bon Dia, a Matadepera, aquesta fira de dissenyadors de proximitat ha tornat en una segona edició que continuarà demà dissabte, des de les 10h fins a les 20h. Els visitants hi trobaran estands de dissenyadors consolidats, com Txell Miras i Josep Abril, però també marques emergents que han començat fa poc. En total, catorze parades diferents amb una característica comú: els productes de quilòmetre zero.

A més de moda tant per home com per dona, aquesta segona edició de La Toka Merkat també ha incorporat complements i elements de decoració, com llums fetes amb material reciclat. Els impulsors de la iniciativa valoren positivament la nova ubicació i fins i tot contemplen la possibilitat d’aprofitar per crear-hi una edició d’hivern d’aquest mercat.

A més de seguir les precaucions sanitàries habituals, com la mascareta i la distància, els qui s’acosten a La Toka Merkat han de signar una declaració responsable abans d’entrar. Una manera, també, de tenir un recompte exacte de visitants: en la primera edició en van ser 400.