La tretzena edició del Festival del Circ organitza espectacles i tallers als carrers de la Maurina

El tretzè festival de Circ ha tingut lloc al barri de la Maurina aquest cap de setmana. Una edició, organitzada per Tub d’Assaig, l’Ajuntament i el Mercat de la Independència, que ha tornat a la normalitat després de dues edicions adaptades a les limitacions de la pandèmia.

Un total de deu propostes del món del circ han omplert els carrers i places del barri, la majoria dels espectacles i tallers han estat al carrer Infant Martí i la plaça de l’Assamblea de Catalunya, tocant l’avinguda Àngel Sallent.

El tret de sortida l’ha donat la jove companyia francesa Hop Là! amb el seu primer espectacle, Urban. A més d’aquesta, han participat al festival el Col·lectiu TQM, Los Barlou, Lucas Ruiz Proz o la companyia La Bleda.

La Gran Gala de Circ es va fer dissabte amb la intervenció de mitja dotzena d’artistes i companyies i diverses disciplines del món del circ amb un retràs d’una hora i mitja degut a la pluja.

Tant divendres com dissabte al matí, Tub d’Assaig ha ofert tallers familiars de circ. Una activitat per als més joves que ja forma part de la programació d’aquesta iniciativa local i consolidada que atrau milers de persones cada any que es celebra.