La trobada d’empreses de la construcció arriba en plena consolidació de la recuperació del sector

Des d’un maó a una rajola hidràulica passant per tot tipus de paviments, eines i materials. Tot el necessari per a la reforma i la construcció es pot trobar a la IX edició del Meeting Business & Friends, la trobada anual d’empreses de materials per a la construcció organitzada per la central de compres EMCCAT Grup.

Aquest divendres a primera hora del matí, s’ha fet la inauguració oficial de la fira. Una cinquantena d’estands acullen més de 350 marques que ocupen els 4.000 metres quadrats del Recinte Firal. Els organitzadors esperen congregar a més de 400 assistents entre professionals, fabricants, clients i proveïdors al llarg dels dos dies de funcionament de la fira.

De fet, el certamen arriba en plena consolidació de la recuperació del sector, sobretot en la recuperació i la rehabilitació d’edificis, i també en la creació d’ocupació. Segons els experts, la construcció és un termòmetre de l’economia. Durant els anys 2017 i 2018, aquest sector va liderar, amb un 15,5%, els nous llocs de treball. Aquest 2019, els indicadors diuen que el creixement es moderarà però seguirà a l’alça.

Per això, els organitzadors del certamen esperen arribar o superar la xifra de volum de negoci de la passada edició: 1 milió d’euros.

El grup de compres EMCCAT, té seu a Terrassa i compta amb 25 socis i 35 punts de venda a Catalunya, Andorra i Balears.