Pablo Carnero Uat

La UA Terrassa es reforça amb atletes de nivell de cara a la nova temporada

La Unió Atlètica Terrassa s’ha reforçat de cara a la present temporada, en la qual buscarà mantenir-se en l’elit de la Pista Coberta i seguir pujant al Campionat de Catalunya de Clubs a l’Aire Lliure. Després de les baixes de Jordi Sánchez, Iván Azuara, Judit Cara, Pau Rodríguez, Anouar Benzaina, Jordi Salvador, Lluc Serrat i David Fernàndez, el club egarenc ha buscat enfortir-se en les proves de fons, amb el retorn d’antics atletes i nous fitxatges.

Tornen quatre exponents de les proves de resistència: Lahcen Harbil, Miguel Ángel Domínguez, Enric Vila i el campió del Món Màster, Josep Boada. Amb ells arriben dos atletes procedents del món del trail: el gallec Pablo Carnero i l’atleta de Matadepera Pau Marquès. A més, s’ha incorporat Albert Carrère, responsable de trail de la Federació Catalana d’Atletisme.

Enfortir la marxa

La marxa atlètica de la UA Terrassa també es reforça. Després de la irrupció amb força de la Paula Juárez, arriben dos fitxatges de nivell: Gina Torres, atleta sub-16 procedent del CA Castellar i l’atleta sub-20 Paula Gómez, del CA Montornès. També aterra el velocista Sergi Graciano (CA Nou Barris) i ha renovat Gerard Pintado.

Tots ells tindran una gran prova de foc el proper cap de setmana, al Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta (Sabadell). La UAT  buscarà la permanència en la màxima categoria, en una convocatòria marcada per les absències per positius Covid.

Pablo Carnero Uat

Pablo Carnero és una de les cares noves per a la propera temporada

[Font imatge: UA Terrassa]