La UA Terrassa perd la categoria al Campionat de Catalunya de Pista Coberta

L’equip masculí de la Unió Atlètica Terrassa no va poder mantenir la categoria a la Primera Divisió del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta, disputat diumenge a Sabadell. El conjunt egarenc va competir amb moltes baixes per la Covid-19 i això va ser determinant en el descens a Segona, tot just un any d’haver pujat. La UAT va acabar últim amb 24 punts, en una competició dominada clarament pel FC Barcelona amb 90.

A més de les baixes, el nivell de la resta de participants va ser molt alt, especialment en les proves de fons i de velocitat. De l’actuació de la UAT, cal destacar el nou rècord de Catalunya Màster 45 assolit pel veterà Santi Ferrer als 60 metres tanques (9″31), tot i acabar últim de la prova. Joan Fuentes va acabar quart als 60 metres llisos, Gerard Fuentes sisè en triple salt, mateixa posició que Erik Cantero en la final de llargada.

De la resta de participants de la delegació egarenca, Marc Meya va finalitzar últim en salt d’alçada, al igual que Pablo Carnero  en 3.000 metres llisos, Eric Uviña en 400 metres, Lahcen Harbil en 1.500 i Pau Marqués en 800 metres. Yago Lozano va acabar setè en 200 metres llisos. En llançament de javelina, Harsh Massana només va poder sumar un punt, en salt amb perxa Adrián Priego va cometre tres nuls i, en el relleu del 4×400 (Eric i Albert Uviña, Adrián Priego i Àlex Bocanegara), la UAT va finalitzar sisè.

Geena Stephens

En la competició femenina, l’Avinent Manresa es va proclamar campió de Catalunya amb 89 punts, mentre que el FC Barcelona va ser segon. En l’equip blaugrana hi va competir la terrassenca Geena Stephens, que va aconseguir el triomf en els 400 metres llisos (55″43) i en el relleu del 4×400, amb nou rècord de Catalunya (3’47″99).

Geena Stephens Pista Coberta Sabadell

L’egarenca Geena Stephens es va proclamar subcampiona de Catalunya amb el FC Barcelona (Font imatge: @stephens_co)