La UAT segueix amb les protestes per l’estat de les instal·lacions esportives de Can Jofresa

La reunió que hi va haver la setmana passada entre el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, i representants de la Unió Atlètica Terrassa no ha aturat la mobilització prevista per aquest dilluns per part dels atletes de l’entitat. La UAT es va mostrar molesta perquè després de sis mesos sense poder utilitzar la pista de Can Jofresa, per obres de reforma i millora, altres entitats com el Club de Rugby Els Carboners i la JET ja havien pogut utilitzat les instal•lacions, en aquest cas la part central de gespa. La trobada entre els dues parts ha propiciat que l’Ajuntament faci una recepció parcial de les obres. Això ha permès que la UAT ja pugui disposar de la pista, en comptes esperar-se al mes de gener tal i com estava previst. Tot i així això no ha estat suficient perquè els atletes es manifestessin davant de l’Ajuntament reclamant més millores a unes instal•lacions que consideren molt deteriorades.

En aquests sis mesos la UAT ha hagut de desplaçar els entrenaments a Rubí. Això ha canviat la preparació dels atletes, que abans, diuen, ja havien patit les conseqüències d’un mal estat de la pista.

Les obres de millora a la pista d’atletisme de Can Jofresa han consistit en substituir l’antic tartà, que estava molt deteriorat i no estava homologat per acollir competicions esportives federades. L’antiga superfície s’ha canviat per un paviment sintètic prefabricat que disposa dels nivells exigits per la Federació Internacional d’Atletisme.