La UD San Lorenzo es queda a un gol de l’ascens a Segona Catalana

La UD San Lorenzo s’ha quedat a les portes de pujar a Segona Catalana. Concretament, a un gol. Els d’Unai Martínez necessitàven un 2 a 0 en la tornada contar el Pubilla Casas, després d’haver perdut 4 a 2 a L’Hospitalet. L’1 a 0 final ha estat, doncs, insuficient.

L’ambient era d’autèntica final, amb el Municipal de Sant Llorenç ple a vessar. La primera part ha estat animada, amb arribades a les dues porteries. El San Lorenzo necessitava un gol aviat per creure en la remuntada i el va aconseguir a la mitja hora de joc. Víctor Bermúdez s’inventa un míssil imparable des de tres quarts de camp que sorprèn Edgar. Un autèntic golàs.

L’1 a 0 posava pressió al Pubilla Casas, que, tot i així, va tenir una bona ocasió a la segona part que va aturar Joel Jiménez. El temps corria a favor dels hospitalencs, que es van dedicar a esgarrapar minuts. Es va jugar poc i pràcticament no hi va haver ocasions. El San Lorenzo, però, va demanar penal en aquesta caiguda de Marc Salazar dins l’àrea. Les imatges deixen, com a mínim, dubtes sobre la jugada.

En tot cas, l’àrbitre no va veure res punible i el Pubilla Casas és nou equip de Segona Catalana. Al final, el San Lorenzo també va celebrar el final d’una molt bona temporada i que ha permès somiar amb l’ascens fins l’últim minut.

Així doncs, l’any que ve el Juan XXIII serà l’únic representant terrassenc a la Segona Catalana. El Can Parellada tampoc ha pogut superar l’eliminatòria contra la UDA Gramanet.