La UFB Jàbac i Terrassa debutarà a casa davant el Nàstic de Tarragona

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet públic el calendari de la Divisió d’Honor Juvenil. El representant egarenc, la UFB Jàbac i Terrassa, ha estat enquadrat al subgrup “B” del grup 3 i tindrà com a rivals equips catalans i aragonesos. Concretament Cerdanyola, Sabadell, Nàstic, Lleida, Ebro, El Olivar, Osca, Stadium Casablanca i Saragossa.

El debut del quadre dirigit per Àlex López serà a casa, probablement el dissabte 31 d’octubre, quan rebrà el Nàstic de Tarragona. El seu primer desplaçament, una setmana més tard, serà al cap de l’Osca. El Jàbac tancarà la primera fase de la competició el 31 de gener, a Can Jofresa, contra el Lleida Esportiu.

L’objectiu de l’equip terrassenc és quedar entre els cinc primers en aquesta primera fase per salvar matemàticament la categoria. La divisió que la Federació Espanyola ha fet d’aquest grup ha beneficiat els interessos del Jàbac, ja que evita enfrontar-se amb alguns dels equips més potents, com el FC Barcelona i l’Espanyol, que estan enquadrats al subgrup “A”. Aquest el completen equips catalans i balears com Europa, Damm, Girona, Cornellà, Villa-Carlos, Mallorca, San Francisco i Penya Arrabal.