La UFB Jàbac i Terrassa defensa la seva credibilitat sobre el contenciós amb l’Ajuntament

Acatar la sentència, quan surti, però de moment defensar l’honor i la veritat. Així de contundent ha estat el president de la UFB Jàbac i Terrassa, Carles Mota, sobre el contenciós que té l’Ajuntament amb la Fundació Terrassa FC. Aquest dijous el club egarenc ha fet una reunió informativa amb els pares dels jugadors al Centre Cívic Avel•lí Estrenjer per deixar clar, amb documentació a la mà, que la realitat és ben diferent a la que exposa l’Ajuntament.

Mota ha acusat al consistori per canviar, unilateralment, el plec de condicions de la concessió de Les Palmeres quan el Jàbac ja no era el futbol base del Terrassa FC. Sobre la petició que fa l’Ajuntament de deslligar-se de l’entramat societari de la Fundació, presidida per Guillermo Cabello, el president del Jàbac exposa aquests arguments.

En la reunió mantinguda el passat desembre, el Jàbac va demanar personalment a l’alcalde, Alfredo Vega, que aturés temporalment l’embargament dels comptes per no ofegar econòmicament l’entitat. Una trobada amb retrets, atès que Vega coneix molt bé com s’han desenvolupat els esdeveniments per la seva etapa com a regidor d’Esports.

Dues postures enrocades i amb un desenllaç abocat a una sentència, que està recorreguda i que es coneixerà, probablement durant aquest segon semestre.