Unió Atlètica Terrassa

La Unió Atlètica Terrassa acarona l’ascens a la Segona Divisió

La Unió Atlètica Terrassa està molt a prop de recuperar la categoria perduda fa tres anys, la Segona Divisió de l’atletisme català, després de disputar-se aquest diumenge la primera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs a Mollet del Vallès. El club egarenc lidera la classificació amb 427 punts, 36 per sobre del CA Nou Barris, segon i tancant la fase d’ascens, i amb més de 50 punts de marge sobre el CA Canaletes.

En aquesta jornada, destaquen les victòries dels dos relleus 4×400 llisos, formats per Erico Jiménez, Arnau Maldonado i els germans Eric i Albert Uviña, i per Alice Stephens, Mikaella Fraga, Nerea Muñoz i Ericka Maseras. També hi va haver doblet en marxa atlètica, amb els triomfs de Gina Torres i Ferran Campins. Harsh Massana va guanyar el llançament de javelina i  Mikaella Fraga es feia amb la victòria en els 800 metres.

També cal destacar la primera posició de Nerea Muñoz en 400 tanques. En la prova d’obstacles femenins, victòria de Desireé Diaz i  segona plaça de Joana Minguet. Marta Gironès es va imposar en els 200 metres. Diumenge la UA Terrassa buscarà fer vàlids els pronòstics i assolir l’ascens de categoria.

Pep Vidal, sisè en Javelina sub-16

Els èxits de la UA Terrassa, però, ja van començar dissabte al Campionat Campionat d’Espanya de llançaments llargs d’hivern, que va tenir lloc a Castelló. Pep Vidal, que debutava en un campionat estatal, es feia amb la sisena posició en la categoria sub-16, amb una millor marca personal de 43 metres 52 centímetres.

Unió Atlètica Terrassa 2 Pep Vidal

Pep Vidal va aconseguir millor marca personal a Castelló

Campionat de Catalunya de Relleus

Lleida va ser dissabte l’escenari del Campionat de Catalunya de Relleus, amb més de 1.000 atletes participants. La UA Terrassa, que es presentava amb 63 corredors i 25 equips, va col·locar-ne set a la gran final del proper cap de setmana a Tarragona.

Unió Atlètica Terrassa

La UA Terrassa va classificar set equips per a la final de relleus

[Font imatge: Unió Atlètica Terrassa]