La UPC impulsa la Casa de l’Estudiant amb una aula d’estudi oberta permanentment

El consell de direcció de la UPC s’ha reunit aquest dilluns al Campus de Terrassa amb la voluntat de trepitjar el territori i conèixer la realitat de cada centre on la Politècnica hi té escoles.

Rector i director han parlat del futur de la taula del tèxtil i de la voluntat de transformar l’actual màster tèxtil i paperer en dues titulacions específiques, separades i d’un sòl any.

Els responsables universitaris també s’han referit a les obres de l’edifici històric, que estan a punt d’acabar. Aquest espai centralitzarà tots els aspectes de direcció, administració i professorat mentre que els serveis als estudiants els acollirà la seu de l’ESEIAAT, a Colom 11.

Un projecte diferent serà la Casa de l’Estudiant, prevista a l’antic Edifici Campus, on s’habilitarà una gran sala d’estudi a la planta baixa que estarà oberta de forma permanent. Les obres començarien abans de finals d’any i podrien estar enllestides aquest mateix curs.

El consell de direcció fet a Terrassa ha inclòs també una trobada amb l’alcalde per informar-lo dels projectes universitaris i enfortir així el vincle amb l’administració. L’objectiu és impulsar conjuntament projectes, afavorir la creació de llocs de treball i oportunitats de negoci.