La vaga general del 21F culmina amb 6.000 persones concentrades al Raval

El Raval de Montserrat ha estat, per segona vegada en un mateix dia, escenari d’una concentració contra el judici del procés. Unes 6.000 persones s’han aplegat, dijous a la tarda, a les portes de l’Ajuntament per demanar la llibertat dels polítics independentistes empresonats, així com el retorn dels exiliats i exiliades.

En el marc de la vaga general del 21F, convocada per la Intersindical-CSC per reivindicar drets laborals, socials i polítics, s’han organitzat actes de protesta arreu del país. A Terrassa, ha tingut lloc al matí una marxa del Comitè de Defensa de la República per tallar les autopistes, que ha acabat amb càrregues policials. I al migdia, el Raval s’ha omplert també en una manifestació.
Meritxell Lluís, dona de Josep Rull, i Alba Puig, filla de Lluís Puig, han fet seguiment de la vaga des de Terrassa, i consideren que ha estat un èxit.

Al vespre, la concentració ha comptat amb més participació, arribant gairebé als 6.000 assistents. Durant la concentració s’han escoltat cants com “no és justícia, és venjança”. L’acte ha finalitzat amb els ja tradicionals “Cants de Llibertat”.