La venda de roses s’adapta amb èxit a la pandèmia amb punts de venda a l’aire lliure

Un any després d’aquell Sant Jordi confinat, la ciutadania de Terrassa ha pogut tornar a sortir al carrer per celebrar el dia del llibre i la rosa. Malgrat haver de fer front a les restriccions per la pandèmia, una vintena de floristeries han plantat la seva parada a l’aire lliure, davant les portes dels establiments o en espais oberts. El dia, com ja és de costum, també ha acompanyat i, a mig matí, la bona afluència en els punts de venda feia preveure un balanç molt positiu pels comerciants.

L’olor de roses s’ha estès pels carrers del centre de la ciutat, amb flors per a tots els gustos, de totes mides, preus i colors. Les més venudes, però, com mana la tradició, han estat les vermelles. I amb la sang del drac, prínceps i princeses han fet aflorar el seu romanticisme regalant roses entre els éssers més estimats.

Per als més despistats o pels que no hagin tingut temps encara, la venda de roses, igual que la de llibres, seguirà aquest dissabte pels carrers del centre de Terrassa. A tot Catalunya els floristes preveuen vendre uns 4,2 milions d’unitats durant aquest Sant Jordi.