La victòria del PSC és generalitzada als set districtes i a tots els barris amb una sola excepció

El PSC ha guanyat als set districtes de la ciutat amb un suport que va del 44 per cent de vots al districte segon al 28 al primer. La segona posició en la majoria de districtes és per a Sumar, excepte en el primer, que és per Junts, el segon per Vox i el setè pel PP. Esquerra aconsegueix ser la tercera força als districtes primer, quart i cinquè, Sumar al segon, el PP al sisè i Vox al setè.

Eleccions Generals 2023 Districtes

Resultats per barris

La victòria del PSC és generalitzada a tots els barris amb l’única excepció de l’Antic Poble de Sant Pere on, amb menys d’un 20 per cent dels vots, ha estat superada per Junts. Els socialistes s’han fet forts a Vilardell, Montserrat i Guadalhorce, on han superat el 50 per cent.

Tot i ser segona força a la ciutat, Sumar no aconsegueix superar el 20 per cent a cap barri. Frega aquesta xifra a Can Palet de Vista Alegre, Can Tusell i Can Roca.

Els PP supera el 16 per cent a Guadalhorce, Xúquer i Can Parellada mentre que en tots els barris supera el 8 per cent.

Esquerra té el suport més alt a Vallparadís, amb un 17 per cent dels vots mentre que a Vilardell amb prou feines arriba a l’1.

Vox supera el 17 per cent a Vilardell, Torre-sana i Can Parellada i en només dos barris està per sobre del cinc per cent.

Junts és especialment forta a l’Antic Poble de Sant Pere i al Centre, superant el 20 per cent dels vots i, en menor mesura a Ca n’Aurell, Vallparadís i Sant Pere, Segle XX i Pere Parres.

Finalment, la CUP supera el 3 per cent a l’Antic Poble de Sant Pere, al Centre a Ca n’Aurell i a Sant Pere.

La resta de formacions no arriben al tres per cent en cap dels barris.

Podeu consultar tots els resultats per barris i districtes aquí.