La visita dels Reis d’Orient a la ciutat s’ha pogut veure per Canal Terrassa

Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat puntualment a Terrassa un any més. A tres quarts de 5 de la tarda de dimecres, l’helicòpter ha aterrat al camp municipal de futbol de La Maurina.

El patge Xiu-Xiu, una xocolatada, els bastoners i la música de Miqui Giménez han amenitzat l’espera. L’aforament de l’espai ha estat limitat per evitar contagis i això ha comportat que moltes persones han hagut de veure el reis des de fora de les instal·lacions.

A les 6 de la tarda s’ha iniciat la cavalcada. Melcior, Gaspar i Baltasar han recorregut els principals carrers i places del centre de la ciutat, per saludar i repartir molts caramels entre els nens i nenes de Terrassa, que els esperaven amb moltes ganes i il·lusió.

La Cavalcada, organitzada pel Centre Cultural El Social amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha arrencat des de la plaça del Turó de l’Argila. A diferència d’anys anteriors, la comitiva ha variat el tram inicial, passant pel carrer Vallhonrat cap a la Rambla d’Ègara per guanyar espai, permetre l’esponjament del públic i evitar aglomeracions. Aquest canvi ha estat ben rebut per part del públic assistent.

Algunes ciutats com Barcelona o Badalona han optat aquest any per eliminar els caramels de les cavalcades. Aquí, els reis han tornat a ser generosos i els han repartit a mans plenes. Això sí, l’Ajuntament recomanava a través de missatges enregistrats que aquests dolços es mengessin a casa per evitar posar-se i treure la mascareta.

Canal Terrassa ha emès la visita dels Reis d’Orients per la televisió pública. Des de l’arribada en helicòpter, el recorregut i, en directe, l’arribada al Raval de Montserrat.

Reis 2022 2Reis 2022 3Reis 2022 4Reis 2022 5Reis 2022 6Reis 2022 7Reis 2022 8Reis 2022 9