La Vostra Llar forma el personal de cuina i menjador en alimentació texturitzada

Una bona alimentació és fonamental en qualsevol etapa de la vida. Però, a mesura que passen els anys, es converteix en una obligació per a la salut. A banda d’una dieta variada, elaborada amb productes frescos i de qualitat, els menús de les residències han de tenir en compte les necessitats dels comensals, com malalties metabòliques o les dificultats de deglució.

15 cuiners i cuineres i responsables de menjador de la residència La Vostra Llar de Terrassa i d’altres del mateix grup estan fent un curs de formació. Aquesta sessió en concret se centra en l’elaboració dels menús bàsics o basals, els que poden menjar tots els usuaris, i com adaptar-los per a les persones que no poden mastegar ni empassar aliments sòlids. Això s’anomena texturitzar.

També és molt important com s’emplaten i es presenten els aliments perquè no perdin sabor i siguin atractius visualment. La coordinació entre la cuina i el menjador és bàsica per a un bon resultat.

La majoria de les persones usuàries de La Vostra Llar tenen necessitats especials pel que fa a l’alimentació. Aquesta formació continuada dels professionals vol repercutir directament en la millora de l’alimentació i la satisfacció de les persones usuàries.

La Vostra Llar 8 La Vostra Llar 7 La Vostra Llar 6 La Vostra Llar 4 La Vostra Llar 3 La Vostra Llar 2 La Vostra Llar 1

La Vostra Llar 9