La xarxa d’un edifici en obres esdevé una trampa mortal per a les aus

La constructora Metrovacesa posarà lones per tapar els finestrals oberts d’un edifici en construcció que té a l’avinguda de Barcelona. L’Ajuntament ha alertat a l’empresa que el passat diumenge dia 6, els Bombers van haver d’intervenir-hi perquè un colom s’havia enganxat a les xarxes provisionals que des de fa temps hi ha instal·lades a l’edificació. Una ciutadana ha denunciat que aquests filats representen una trampa mortal per als animals i insta l’Ajuntament a revisar la normativa.

També demana revisar la resta d’edificis de la ciutat que estiguin en les mateixes condicions. Alertats per la ciutadana, els Bombers van rescatar un colom de les xarxes i van deixar al descobert la trampa mortal que aquests elements són per als animals. Metrovacesa començarà aquesta setmana mateix a retirar les malles, instal·lades per l’antic propietari de la finca.

Aquest any la constructora té previst comercialitzar 47 habitatges, 97 aparcaments i un local comercial. Mentrestant, una lona cobrirà la façana de l’edifici de l’avinguda de Barcelona per evitar que més coloms hi quedin enganxats.