La XV jornada divulgativa de la relativitat omple l’auditori del mNACTEC

El Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya ha tornat a ser, per quinzena vegada, el lloc on s’ha fet la jornada de divulgació de la relativitat. Una trobada organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació Astronòmica de Terrassa que ha omplert l’auditori del mNACTEC des de primera hora del matí d’aquest dissabte.

El Regidor d’Universitats i Innovació, Pep Forn, ha assistit a la presentació de l’edició d’enguany. Una edició que ha comptat amb convidats de luxe: tres ponents que formen part de l’Institut de Ciències del Cosmos i de l’Institut de Ciències de l’Espai que han exposat diversos temes relacionats amb la relativitat. «Nous descobriments de la Via Làctia», «Vida més enllà de la Terra» o «La relativitat d’Einstein» han estat els títols de cadascuna d’aquestes xerrades.

Després de les xerrades els assistents han pogut dinar a la terrassa del museu per després visitar l’Observatori de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa i concloure la quinzena jornada relativista amb una xerrada col·loqui.

La propera edició commemorarà els cent anys de la visita d’Albert Einstein a Terrassa. Un vint-i-quatre de febrer de 1923.