La XVI Fira del Bolet triomfa als voltants del Mercat del Triomf

Aquest dissabte la setzena fira del bolet ha tingut lloc als voltants del Mercat del Triomf. Una fira que ja forma part de l’ADN del barri de Sant Pere i que paradistes i veïns esperen amb ganes que arribi aquesta cita anual.

Centenars d’egarencs i també de gent de fora de Terrassa han pogut tastar i comprar productes de proximitat amb el bolet com a protagonista. A part de comprar productes també s’ha pogut degustar menjar i beure. De fet, a la fira s’hi han instal·lat sis taules per a les persones que han volgut reposar i tastar alguns dels aliments de proximitat que ha ofert aquest mercat de carrer.

L’Associació de paradistes del mercat, que és l’entitat organitzadora amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, veu en aquesta fira l’oportunitat de dinamitzar el barri i obrir les portes del mercat a les persones que no hi van habitualment.

A part de la gastronomia la música també ha fet acte de presència a la fira del bolet amb batucades i concerts en directe.

Pel que fa als bolets, la temporada està superant les expectatives. Tot i les poques pluges d’aquests darrers mesos aquest aliment tant desitjat encara és present als boscos catalans.