La Yellow Cup tornarà a aplegar els millors tennistes cadets a Can Salas

Després de l’aturada obligada el 2020, els millors tenistes de categoria cadet tornen en una nova edició de la Yellow Cup, que organitza l’Atlètic Terrassa. Del 29 de juny al 3 de juliol passaran per les pistes de Can Salas més de 200 jugadors, en una competició que es disputa per equips. N’hi haurà 24 de femenins i 27 de masculins d’arreu d’Espanya, amb una destacada presència catalana. El organitzadors estan molt satisfets per la quantitat d’inscrits, tenint en compte que venim d’un any amb poca competició i que la logística, ara, sempre és més complicada.

La RFET dóna suport a aquesta competició, on es podran veure algunes de les futures estrelles de la raqueta. Per la Yellow Cup hi va passar fa poc, per exmeple, Carles Alcaraz, actual número 78 del món.

El dimarts 29 de juny començaran els partits i les dues finals seran el dissabte 3 de juliol al matí. A priori el Club Tennis Barcino, guanyador de la darrera edició, el Real Club de Tennis Barcelona, el Tenis València i Club Tenis Chamartin són els favorits.