La zona blava més cèntrica torna a ser de pagament

Aparcar a la zona blava més propera al centre de la ciutat ha deixat de ser gratuït. Aquest dilluns, 26 d’agost, els parquímetres del centre s’han tornat a connectar després d’estar desactivats entre el 5 i el 25 d’agost en aquests carrers més cèntrics.

Concretament, aquests vials on es torna a pagar aquest dilluns són els que queden delimitats per la carretera de Montcada, carrer de Galileu, Sant Valentí, Sant Antoni i Topete.

La resta de zones blaves de la ciutat, més enllà del perímetre indicat, són gratuïtes durant tot el mes d’agost, perquè l’experiència demostra que la necessitat d’aparcament de rotació es redueix considerablement.

Des de fa ja 8 anys l’Ajuntament aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats. Els responsables municipals han constatat que els períodes de vacances de la ciutadania s’han diversificat. Això provoca que l’activitat comercial, sobretot al centre, mantingui una intensitat força elevada a principis o finals de mes. En conseqüència, la demanda d’aparcament es manté en nivells molt similars a la resta de l’any.

L’Ajuntament informa d’aquestes mesures als conductors mitjançant cartells als parquímetres, el web municipal i a través de les xarxes socials.

Terrassa disposa actualment de 134 parquímetres, 19 d’ells operen amb pagament de targeta online, i un total de 1.971 places de zona blava.