La zona blava més cèntrica torna a ser de pagament aquest dilluns, 28 d’agost

Aparcar a la zona blava més propera al centre de la ciutat deixarà de ser gratuït aquest dilluns, 28 d’agost. Així, els parquímetres del centre es tornaran a connectar després d’estar desactivats entre el 7 i el 27 d’agost en aquests carrers més cèntrics.

Concretament, aquests vials on es torna a pagar aquest dilluns són els que queden delimitats per la carretera de Montcada, carrer de Galileu, Rambla d’Ègara, i els carrers de Torres Garcia, Montserrat, Sant Valentí, Mas Adei, Sant Antoni i Topete.

La resta de zones blaves de la ciutat, més enllà del perímetre indicat, són gratuïtes durant tot el mes d’agost, perquè l’experiència demostra que la necessitat d’aparcament de rotació es redueix considerablement.

Des de fa ja 6 anys l’Ajuntament aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats. Els responsables municipals han constatat que els períodes de vacances de la ciutadania s’han diversificat. Això provoca que l’activitat comercial, sobretot al centre, mantingui una intensitat força elevada a principis o finals de mes. En conseqüència, la demanda d’aparcament es manté en nivells molt similars a la resta de l’any.

L’Ajuntament informa d’aquestes mesures als conductors mitjançant cartells als parquímetres, el web municipal i a través de les xarxes socials.