La zona blava serà gratuïta del 7 al 28 d’agost a tota la ciutat

A partir d’aquest diumenge, dia 7, i fins al 28 d’agost la zona blava serà gratuïta a tota la ciutat. Es consolida així l’experiència de fa dos anys, quan es va decidir deixar de diferenciar la zona blava per zones, establint el seu tancament durant tres setmanes per a tot Terrassa.

D’aquesta manera, segons l’Ajuntament, s’iguala el període de tancament a totes les zones blaves de la ciutat per evitar les confusions d’alguns ciutadans i ciutadanes, que en veure que la zona blava era gratuïta en un carrer, interpretaven que també ho era a la resta.

Des de mobilitat es considera que la zona blava permet vitalitzar l’activitat econòmica dels barris en facilitar l’accessibilitat a la zona per a fer gestions de curta durada, com són compres o gestions ràpides. Ahora es considera que permet una gestió eficient de l’aparcament, en impedir el de llarga durada a les hores de màxima demanda i afavorir l’alliberament de places a les hores de menor demanda. En aquest, sentit, durant la primera setmana d’agost, i a partir del 29, la zona blava estarà al servei de tots els usuaris i usuàries.