La zona blava torna a ser de pagament a tota la ciutat

Aquest gest torna a ser habitual des d’aquest dilluns. I és que a finals del mes d’agost,  es posen en marxa els parquímetres, que estaven desconnectats des del passat dia 7 a tot el municipi. Es consolida així l’experiència de fa dos anys, quan es va decidir no diferenciar la zona blava per barris, establint el seu tancament durant tres setmanes per a tot Terrassa.

D’aquesta manera, segons l’Ajuntament, s’iguala el període de clausura a totes les zones blaves de la ciutat per evitar les confusions d’alguns ciutadans i ciutadanes, que en veure que la zona blava era gratuïta en un carrer, interpretaven que també ho era a la resta.

Des de mobilitat es considera que la zona blava permet vitalitzar l’activitat econòmica dels barris en facilitar l’accessibilitat a la zona per fer gestions de curta durada, com són compres o tràmits. Alhora es considera que permet una gestió eficient de l’aparcament, en impedir el de llarga durada a les hores de màxima demanda i afavorir l’alliberament de places a les hores de menor demanda.

Zonva Blava 5 Zona Blava 4 Zona Blava 3 Zona Blava 2 Zona Blava 1