La Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa posa punt final als Jocs Esportius Escolars 2017-18

La Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa va ser dissabte l’escenari de la cloenda dels Jocs Esportius Escolars que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. Durant tot el matí nois i noies de diferents centres d’educació primària van dur a terme una pràctica esportiva amb una finalitat totalment lúdica i recreativa. L’objectiu era tastar algun esport que no han fet durant el curs escolar, com voleibol, hoquei, futbol, bàsquet, corfbol o rugbi, entre d’altres disciplines.

Diferents entitats de la ciutat i que habitualment participen al llarg de l’any, com Carboners, Club Gimnàstic Terrassa, Castellers de Terrassa i Federació Catalana de Korfbal, van estar presents en aquesta cloenda. El Consell fa un balanç positiu de les activitats que s’han fet al llarg del curs escolar.

A més de la pràctica esportiva, la jornada va servir per fer el lliurament de premis dels equips guardonats durant aquest curs escolar, tant en educació primària com en secundària. En total, unes 500 persones van participar en aquesta cloenda, entre estudiants, monitors, entrenadors, coordinadors d’esports i mestres d’educació física dels diferents centres educatius de la comarca.