L’Abacus organitza un taller de slime, la joguina de moda

Cola blanca, bicarbonat, pintura o purpurina i líquid de lentilles. Si barregem tots aquests elements, i ho fem amb la justa quantitat, obtindrem slime, la joguina de moda entre els infants. És com una mena de blandiblú al que nens i nenes donen mil formes.

Tot i que l’slime es pot comprar fet, el que es porta és fer-lo a casa. Per això, la cooperativa Abacus ha ofert aquest dimecres un taller per ensenyar totes les passes a seguir. La iniciativa ha estat tot un èxit. N’han fet dues sessions i han faltat places.

Els participants s’han assegut tots al voltant d’una taula i han seguit les instruccions de la monitora. I és que si no se segueixen bé totes les passes i les quantitats, l’slime no surt.

Durant mitja hora, els infants han fet proves i s’han ajudat per aconseguir un slime personalitzat. Cadascú ha triat l’aspecte que volia donar-li.

Tot i que darrerament han aparegut informacions sobre la toxicitat d’alguns elements, si es trien els correctes, fer slime pot ser una activitat perfecte per a fomentar la creativitat dels més menuts.