L’acte central del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat recupera la presencialitat

Terrassa s’ha sumat un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb tota una programació d’actes lúdics i de sensibilització oberts a tota la ciutadania.

Les activitats s’han organitzat des de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat i s’han programat entre el 19 de novembre i el mateix 3 de desembre, que és el dia exacte de commemoració. Combinen la part presencial i la telemàtica.

L’acte institucional s’ha celebrat aquest dissabte a la tarda a l’Església Evangèlica Unida amb parlaments i actuacions d’artistes locals amb capacitats diverses. Aquesta activitats ha recuperat la presencialitat.

El calendari d’actes ha contemplat també la segona edició de la cursa solidària virtual per les capacitats diverses i una exposició virtual amb les imatges que han participat al segon concurs de disseny. La commemoració finalitzarà divendres amb la publicació del manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a les xarxes socials municipals, la il·luminació en taronja de la façana de l’Ajuntament i la participació a la Mapathon UPC (una activitat que permet recollir informació sobre l’accessibilitat dels carrers geolocalitzant els punts en un mapa).

Dia Discapacitat Evangèlica 2Dia Discapacitat Evangèlica 3