L’activitat d’El Rebost no cessa i avui dona servei a 2.700 famílies

Mig any després de l’inici del confinament El Rebost continua tensionat. Dona servei a 2.700 famílies mensuals quan al febrer eren unes 1.600. A l’estiu ha baixat una mica la demanda però amb l’inici del curs ha tornat a pujar i calculen que la situació es mantindrà almenys fins Nadal. Amb la pandèmia s’han afegit nous usuaris que no havien necessitat mai ajuda del Rebost, sobretot autònoms i famílies afectades per un ERTO.

La situació desaconsella fer campanyes llargues com el Gran Recapte i les escoles i empreses han deixat de recollir aliments. El Rebost els anima a tornar-hi i crida a la població a dur al seu local els aliments bàsics. També s’hi pot portar producte fresc.

El Rebost va patir que bona part del seu voluntariat s’hagués de quedar a casa ja en fases de desconfinament per ser de risc. Per sort ha entrat voluntariat jove.

Des que va començar la pandèmia El Rebost ha incrementat considerablement el nombre de repartiments a domicili per donar servei a famílies de risc. El magatzem que tenen a l’avinguda Santa Maria Mazzarello ja no és d’autoservei com a mesura de prevenció sinó que els voluntaris lliuren el lot a l’usuari.