L’actriu Assun Planas representa ‘La sorpresa del roscón’ diumenge al Teatre Alegria

Un conte nadalenc transformat en monòleg. El proper diumenge 12 de novembre el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa – CAET presenta La sorpresa del roscón, una obra d’Elvira Lindo interpretada per Assun Planas i sota la direcció de Rafel Lladó.

Aquest monòleg és el resultat d’un intens treball, fruit de l’amistat entre l’intèrpret i l’autora i al qual ara s’hi incorpora la mirada d’un referent com en Paco Mir, que n’ha ampliat el text. Estrenada la primera versió a l’any 2004, l’obra que es podrà veure aquest diumenge a les 18h no ha deixat d’evolucionar en els últims anys amb un ampli recorregut pels teatres d’Espanya i Portugal.

La sorpresa del roscón demostra que petit format i qualitat van també de la mà. La història es centra en els pensaments de Corina, la protagonista del monòleg, que intenta comprendre en quin moment de la vida va començar a equivocar-se. Després de quinze anys de vida de missionera a Guinea Corina abandona els hàbits per casar-se amb un càmera de televisió. Seguidament, crea un alberg per a persones sense sostre fins a acabar intimant amb un indigent. Tot això i més esdevé una profunda reflexió per a la protagonista durant els tres darrers dies de Nadal amb la seva família. Davant seu, el tortell de reis.