L’ADF Terrassa edita un llibre infantil per lluitar contra els incendis

L’Agrupació de Defensa Forestal de Terrassa edita un llibre per a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys, per difondre i conscienciar als més petits de la riquesa del bosc i de la necessària lluita contra els incendis forestals. L’associació de defensa dels espais naturals i de suport al cos de bombers, ha presentat “La patrulla del bosc contra el foc” a l’espai d’entitats del Saló Juguem.

Els 2.000 primers exemplars es repartiran entre les diferents ADF de la comarca que utilitzaran en les seves visites pedagògiques a les escoles. El  llibre està signat per l’escriptora i il•lustradora terrassenques, Núria Riera i Mercè Ortí, i forma part d’un projecte més ampli de l’ADF de Terrassa que inclou la feminització del cos i un joc infantil, també per conscienciar sobre la preservació del medi ambient.

El llibre premiat per la Diputació de Barcelona, costa 8 euros i mig i la recaptació es destinarà a una entitat social de la comarca que treballi aspectes mediambientals i la preservació dels boscos. La narradora de contes Susagna Navó, ha llegit per primera vegada en públic aquest dijous, “La patrulla del bosc contra el foc”, una història d’animals ambientat a Sant Llorenç que lluiten contra les flames provocades per un petard. L’acte ha comptat amb el suport de representants de diferents ADF de la comarca, l’Ajuntament de Terrassa i Protecció Civil.