L’administració de loteria del Raval confia en tornar a repartir bona sort amb el sorteig del Nen

Després de repartir milers d’euros amb el tercer premi de la Loteria de Nadal, Terrassa buscarà conservar la fortuna amb el sorteig del Dia de Reis. La loteria del Niño es presenta com una nova ocasió per fer-se ric de la nit al dia i hi ha qui no deixa d’invertir diners i dipositar esperances en aquest il·lusionant acte de fe.

A l’administració número 5 de Terrassa, situada al Raval de Montserrat, la venda ha anat aquest cop millor que mai. D’aquí va sortir el número premiat el passat 22 de desembre i això acostuma a fer créixer la confiança dels més supersticiosos.

El primer premi de la loteria del Nen repartirà aquest dimecres una suma econòmica de 2 milions d’euros la sèrie; és a dir, 200.000 euros per cada dècim agraciat. L’últim cop que aquesta sort va caure a Terrassa va ser ara fa 12 anys, el 2009, quan l’antic centre comercial Eroski, a l’avinguda del Vallès, va vendre íntegrament el número premiat. En aquesta ocasió, des dels establiments de loteria recorden que, tot i el tancament que se’ls ve a sobre a partir del dia 7, els usuaris poden seguir comprant butlletes de la sort a través de la pàgina web de cada administració.