Guardonats Premis Ddhh 2022 Col·legi Advocats 1

L’advocat Joan Carles Querol i Prodis, guardonats als Premis Drets Humans 2022

La Masia Freixa ha estat l’escenari de l’acte de lliurament Premis Drets Humans que han guardonat a l’advocat Joan Carles Querol i a Prodis.

La Comissió de Drets Humans del Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER), ha volgut reconèixer així a Joan Carles Querol Allepuz amb el Premi a l’Advocacia Compromesa. I és que, el lletrat, especialitzat en el dret d’estrangeria, porta una llarga trajectòria professional assessorant a persones que es troben en situació administrativa irregular.

Per altra banda, la Fundació Prodis ha estat reconeguda amb el Premi a la Solidaritat, pels seus seixanta-dos anys d’existència  dedicada a promoure els drets de persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral o malaltia mental.

També s’ha lliurat el Diploma de Justícia Gratuïta. En aquesta edició ha recaigut a la lletrada Encarna Ortega Ros com a reconeixement a la seva dedicació al Torn d’Ofici.

Durant l’acte periodista Esther Lázaro que és la directora i guionista del documental Els nens de la Riuada del 62, ha impartit una xerrada. També han ofert una na intervenció musical d’Eva Camposo, Àurea Iglesias i Emma Serrasolses.

[Fotos: Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER)]